Logo-Matthew-van-der-Veen-sidebar.png

Top dat je er bent en ontdek wat we te bieden hebben! Als je vragen hebt, mail of bel me dan.

Download de Sportbit App

 

Android

 

IOS

Home
Matthew van de Veen
Matthew van der veen
matthew van de veen voedingssupplementen
slide 1
PERSONAL COACH
U KUN TERECHT VOOR
PERSONAL TRAINING
GROUP TRAINING
BOOTCAMPS
MASSAGE
VOEDINGSADVIES
Slide 2
Image is not available
Download de Sportbit App

Blijf op de hoogte van de acties en ons rooster.

De app is beschikbaar voor Apple & Android
Slide 1
SUPPLEMENTEN

Voedingssupplementen die bijdragen aan herstel, betere stofwisseling, bescherming spieren en verminderen van vermoeidheid.

Alle producten zijn te verkrijgen in de webshop van Sportbit

Image is not available
previous arrow
next arrow

Lekkerder in je vel

power hour

Personal Hormonal Profiling

Personal Hormonal Profiling
 
Ons doel is om uw leven te veranderen in een gezond leven. We zijn uitgerust met toppersoneel en het juiste materiaal om u op weg te helpen.
Logo transparant small

Matthew van der veen


Personal coaching, Massagepraktijk en Voedingsadvies in Hellevoetsluis.

Wij bieden betaalbare afwisselende trainingen voor elk niveau, zowel indoor en outdoor, op maat gemaakte trainingsschema's en advies voor een gezonde levensstijl.


Contact
 • 1
  Personal Training Personal Training heeft als groot voordeel dat er persoonlijke en professionele begeleiding is. Met personal training ben je er zeker van dat jouw inspanningen het gewenste resultaat zullen geven.


 • 2
  Personal Group Training Personal Group Training is een heel goed alternatief voor wanneer je de kosten van één op één begeleiding te hoog vindt. Het biedt de voordelen van het intensief werken met een personal trainer tegen een lager tarief.


 • 3
  Voedingsadvies Door het geven van een goed voedingsadvies kunnen er gezonde keuzes worden gemaakt. Een combinatie van gezonde voeding, voldoende beweging en ontspanning is de basis voor een gezond leven.
 

Professionele begeleiding

Op maat gemaakt trainingsschema

Betaalbaar trainen

Trainingen van minimaal 60 minuten

Advies over een gezonde levensstijl

Bokstraining

Hiit-it

Broga

Bootcamp

Power Hour

Crossfit

Running

Kickboxing

Massage

PERSONAL HORMONAL PROFILING

 

Personal Hormonal Profiling™ (PHP) is een effectieve en makkelijke manier om gewoon weer lekker en tevreden in je vel te zitten.PHP gaat in de eerste plaats over gezondheid en niet alleen over afvallen of aankomen.

Hoe werkt het lichaam nou eigenlijk? Hoe behaal je de gewenste resultaten zonder honger diëten en kostbare behandelingen? En belangrijker nog, hoe behoud je die resultaten. Het PHP concept bevat alles wat je nodig hebt om je beter en energieker te gaan voelen en er beter uit te gaan zien.

Mattness Nutrition

 

Voor al uw sport- en voedingssupplementen en dieetproducten. We hebben een zeer uitgebreid assortiment, met top producten waar wij voor honderd procent achter staan. Heeft u vragen over één van onze producten, bij behalen van bepaalde doelen of over voeding, dan staan wij voor je klaar!

Je kunt ons bereiken via mail, telefoon of één van onze Social Media kanalen. Wat je doel ook is, bij Matthew van der Veen Nutrition vind je alles wat je nodig hebt om je doel te bereiken.

Matthew van der Veen Nutrition

Naar de producten

Heb je de Sportbit App al?


De Sportbit App Biedt de mogelijkheid om lessen in te plannen, kijken wanneer je buddies trainen. Het rooster en de evenementen van je favoriete sportschool binnen handbereik. Je kunt items in de webshop aanschaffen en administratieve afhandelingen verrichten.

 

Logo Matthew van der Veen

 • Telefoon

  +31 6 18 36 76 53
 • Mail

  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.