Logo-Matthew-van-der-Veen-sidebar.png

Top dat je er bent en ontdek wat we te bieden hebben! Als je vragen hebt, mail of bel me dan.

Download de Sportbit App

 

Android

 

IOS

Training

Personal Group Training

Personal Group Bokstraining

Personal Group Kickboksen

BBB Personal Group

Power Hour

Bootcamp

Hiit it

Broga

Running

Crossfit

Braziliaan Jiu-Jitsu

Personal training

Personal training heeft als groot voordeel dat er persoonlijke en professionele begeleiding is. Met personal training ben je er zeker van dat jouw inspanningen het gewenste resultaat zullen geven. Wat jouw doelstelling ook is: afvallen, voorbereiden op een sportprestatie, verbeteren van de conditie, fit willen worden of gewoon een stok achter de deur nodig hebben. Door een juiste combinatie van begeleid sporten, kennis en voeding zorgen wij dat jij je doelstelling behaalt.

 

Personal Group Training

Personal Group Training houdt in dat je traint in kleine groepen. Bij deze beperkte omvang staat persoonlijke begeleiding in de training voorop en het samen sporten werkt vaak extra motiverend en uitdagend. De trainingen bestaan uit boksen, kickboksen, bbb training, broga, cross training, power lifting, bootcamp (outdoor), Brazilian Jiu Jitsu.

 

Bedrijven

Fitte werknemers zijn productiever: Wij bieden bedrijven mogelijkheden om hun werknemers ontspannen en energiek de werkdag te vervolgen, productief weer aan de slag te gaan en om de samenwerking te vergroten. Wij geven massages en/of groepstrainingen op locatie.

 

Rooster